15 januari, 2015

Better late then never.

Hi there. Long time no see. Waskeburt?! Nou, ja, uhm, ik kan geen goede reden bedenken waarom ik zolang niet geblogd heb. Ik was druk met school, m'n minor, de webshop, vriendje, werk, etcetera, etcetera. In de tussentijd is er een hoop gebeurd.

In september ben ik 21 jaar geworden. Vaak vind ik het niet zo bijzonder, een jaartje ouder worden. Een aantal jaar keek ik er zelfs naar uit. Maar dit jaar niet. Voor velen is 21 een bijzondere leeftijd, maar ik vind het maar oud. Het is nu écht tijd voor verantwoordelijkheid, aan de toekomst denken en serieus aan de slag gaan. Laat mij maar jong blijven. I'm okay with that.

Deze week heb ik mijn minor afgesloten én in de Kerstvakantie heb ik een afstudeerstage gevonden in Amersfoort. Het gaat nu dus echt gebeuren: ik ga afstuderen. Ik weet niet hoe het kan dat er nu al 3,5 jaar om zijn gevlogen. Maar ook dat vind ik niet oké. Waarom gaat alles zo snel, en soms toch weer zo langzaam. Weet je: ik moet het maar nemen zoals het komt. Iedere leeftijd en iedere periode heeft z'n leuke maar ook minder leuke dingen. Het is belangrijk dat je je op de positieve dingen focust. Dus dat ga ik nu ook doen: ik heb zin in m'n afstudeerstage en hoop met een mooi cijfer af te studeren. En ik ben heel benieuwd wat de toekomst voor me klaar heeft staan: misschien een mooie baan of toch een master? Ik ga het meemaken. Liefs, x


Geen opmerkingen:

Een reactie posten