09 september, 2014

Fall Wishlist

School is weer begonnen, de herfst komt eraan én ik ben bijna jarig (einde van de maand). Reden genoeg om een leuke Fall Wishlist post te maken. De kleding en accessoires hieronder zijn producten die ik heel graag wil hebben en daarnaast geschikt zijn voor de herfst.
1) Deze blouse is al een tijdje on trend. Perfect op een bikerjeans met stoere bikerboots of hakken. Deze Blouse Haley kun je kopen bij de Only voor €29,95.
2) Een donkere jeans is voor mij persoonlijk een musthave in de herfst. Ik draag bijna iedere dag jeans en vooral skinny jeans! De jeans is van Zara en te koop voor €49,95.
3) Leren jasjes, you can't have enough of them! Ik heb er nu twee maar die zijn al wat verouderd en ik vind deze echt geweldig met de zwarte ritsjes. Ik heb hem gepast in de winkel en het jasje is ontzettend dik, dus misschien kan hij ook als winterjas fungeren. Het leren jasje is van de Zara en te koop voor €79,95.
4) Pff ik heb wel een hoop musthaves op mijn lijstje gezet. Mijn zwarte bikerboots van vorig jaar heb ik weggegooid dus ik moet nieuwe. Deze bikerboots van Invito voor €119,99 zijn gaaf!
5) Met de herfst in aantocht is een dikke sjaal geen overbodige luxe. 's Ochtends op de bus/trein wachten op een koud station is geen pretje, vandaar dat deze leuke aztec sjaal van Pieces voor €19,95 op mijn verlanglijstje staat.
6) Dit jurkje heb ik ook gepast in de winkel van Mango. Apart stofje en patroontje, maar ik wist niet goed wanneer ik 'm zou dragen. Maar hij is perfect voor m'n verjaardag en zelfs Kerst! Op de site heb je nu 34% korting en kost hij maar €22,99.
7) Ik draag al twee jaar mijn zwarte sleehakken naar ieder feestje en kan toch écht wel een paar nieuwe hakken gebruiken. Oké, ze zijn prijzig voor een arme student dus ik moet er goed over nadenken, maar als ik geld genoeg had, had ik ze meteen besteld! Te koop bij Invito voor €89,99.
8) Deze jas van wolmix is een cheapy coat van H&M. Voor maar €49,99 is hij te koop in de winkel/webshop. Als ik het dure leren jasje koop, kan ik daarnaast wel een cheapy winterjas kopen en ze beide afwisselen. Dat de jas goedkoop is, maakt hem niet minder leuk!
9) Nu ik met m'n minor begonnen ben moet ik een hele hoop meesjouwen, vandaar dat deze superleuke rugtas op mijn wishlist staat. Mijn laptop past -als het goed is- in deze rugtas, dus hoef ik niet meer met twee tassen te sjouwen. De rugtas is te koop bij Invito voor €39,99.

Wat vinden jullie van mijn wishlisht? Staan er dingen op die jullie zelf graag zouden willen hebben? Liefs, Rebecca

Geen opmerkingen:

Een reactie posten