14 april, 2014

Looking forward to...

Hoi allemaal! Vandaag is het nieuwe blok op school begonnen. Pfoeee, dat wordt weer busy, busy. Gelukkig heb ik een aantal dingen om naar uit te kijken!

1. Concert Justin Timberlake
Jaaa, de maanden zijn voorbij gevlogen en vrijdag is het ein-de-lijk zo ver: het concert van Justin Timberlake in het GelreDome. Ik heb er zoveel zin in. Ik ken al JT's nummer uit m'n hoofd, klaar om mee te blèren.

2. Pasen
Ik vind Pasen altijd zó gezellig. Afgelopen jaren wordt er ook steeds meer aandacht besteed aan Pasen. De customer magazines van AH, Jumbo en Lidl staan er vol mee. Een uitgebreide paasbrunch vol vrolijke kleuren of een gezellige gourmetavond met familie. Love it!

3. Kingsday
De allereerste échte Kingsday (nee, vorig jaar telt niet mee vind ik) komt eraan. Dit jaar op 26 april, in plaats van 30 april. Samen met Carlo -m'n boyfriend- en een ander stel gaan we naar Kingsland, een festival in Amsterdam. Op Koningsnacht gaan we met z'n vieren naar een feest bij mij in het dorp. Ik heb al wat oranje-artikelen aangeschaft bij de Action. Ik heb er zin an.

4. Meivakantie
De meeste vakanties (voorjaars- en herfstvakantie) zijn niet voor mij weggelegd. Maar de meivakantie heb ik gelukkig wel. Natuurlijk moet er wat voor school gebeuren, maar over het algemeen ga ik gewoon chillen!

5. Londen
Acht mei is het zo ver. Dan stap ik samen met een vriendin op het vliegtuig naar Londen. Drie daagjes genieten van het Engelse accent, de must-sees en alles wat Londen geweldig maakt. We zijn ook nog van plan een musical te bezoeken als we in Londen zijn, onze voorkeur gaat uit naar Mama Mia.

Nou, als dat niet genoeg is om de laatste periode op school te komen weet ik het ook niet meer. Tussendoor hebben we nog een aantal dagen vrij, wat dacht je van Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren? Genieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten