27 mei, 2014

LONDON!

Pfoe, het is echt al een tijd terug dat ik iets heb gepost. Ik ben ook druk, druk, druk... School, extra dagje werken, leuke dingen doen, dan schiet bloggen er nog weleens bij in.

Afgelopen tijd heb ik wel veel leuke dingen gedaan, waaronder mijn Citytrip naar London. Donderdag 8 mei was het zo ver, 's ochtends om 7 uur vlogen mijn vriendin en ik richting London Heathrow. Eenmaal aangekomen stapten we in de metro richting ons hotel op Russel Square. Na onze koffers in de hotelkamer te hebben gedumpt zijn we gelijk naar Oxford Street gegaan: SHOPPEN! Op een gegeven moment hadden we het gehad, we waren moe en wilden even iets anders: op naar de London Eye. Helaas was het weer niet zo mooi, maar het uitzicht bleef prachtig. Aan het eind van de middag zijn we naar het hotel gegaan, even uitgebreid douchen en klaarmaken om op Russel Square te gaan uiteten.

Vrijdag stonden we op tijd op. Je kunt natuurlijk niet de hele dag in bed blijven liggen als je in Londen bent! Na een redelijk ontbijt in het hotel gingen we weer naar Oxford Street. We moesten nog wat dingen ruilen en wilden nog een paar winkels bezoeken. In Superdrug hadden ze een hele fijne actie: 3 make-up producten voor de prijs van 2. En laten ze daar nu net Sleek Palettes hebben! Ik heb er meteen twee gekocht en een poeder. 's Middags stond Candem Town op het programma. Een te gek deel van de stad met heel veel bijzondere winkeltjes, aparte mensen en een gebied waar alleen maar straateettentjes stonden! Hoe leuk. Na Candem Town nog even langs Leicester Square: daar kun je goedkope musicalkaartjes scoren, was ons verteld. Helaas waren de grote musicals die wij graag wilden zien (Lion King, Mama Mia) helemaal niet in de sale, dus besloten we naar huis te gaan: even douchen, klaarmaken en richting Picadilly Circus. Om 10 uur 's avonds weer terug naar Russel Square om Fish&Chips (hoe kan het ook anders) te eten.Zaterdag was onze laatste dag. 's Ochtends gingen we naar het Westfield Shopping Centre. Een heel mooi, groot opgezet, overdekt winkelcentrum met alle bekende winkels als Bershka, Forever21, Pull&Bear etc! Nadat we allebei een highwaist jeans hadden gekocht gingen we naar Covent Garden. We dachten dat we dit niet kenden, maar toen we aankwamen en alle levende standbeelden zagen we herinnerde we ons dat we hier wel met school waren geweest! Even lunchen, naar het hotel onze koffers inpakken en rond 2 uur op naar het vliegveld. Helaas hadden we vertraging, 's avonds om half 9 was ik thuis na een heerlijke citytrip naar Londen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten