25 augustus, 2013

España

Wauwie, het is echt al heel lang terug sinds ik geblogd heb! Anderhalve week geleden ben ik terug gekomen uit het heerlijke España! Genoeg tijd om te bloggen, zou je zeggen. Niets is minder waar. Eenmaal thuis gekomen kon ik gelijk aan de bak: drie dagen naar mijn nieuwe stage en drie dagen werken. - Hell - Aankomende week heb ik nog zo'n week en vanaf september moet ik fulltime stage lopen.

In totaal ben ik van 19 juli tot en met 13 augustus in geweest, en toch had ik veeeeeel langer willen blijven. Het was zo lekker daar. Perfect weer, strand, zwembad, dorpjes, winkeltjes, eten, uitgaan, lezen, uitslapen maar vooral genieten. Hieronder een overview van mijn vakantie in foto's.

De eerste twee weken heb ik met de familie van mijn vriend doorgebracht op de camping L'Amfora in Sant Pere Pescador. Tijdens deze vakantie ben ik vooral veel naar dorpjes en marketjes geweest waar ik wat leuke dingetjes heb gescoord. Het kindje - Lois - van m'n zwager en schoonzusje is zó schattig! Ook zijn m'n vriend en ik een dagje bij vrienden geweest, gezellie.De laatste twee weken ben ik in Platja d'Aro geweest op de camping Internacional de Calogne. Hier was ik met mijn gezin & aanhang. In Platja d'Aro zat de Stradivarius, mijn favoriete Spaanse winkel! We zijn ook een aantal keer uitgeweest in Club Inox. De zee was hier echt super helder, we hebben zelfs een aantal keer gesnorkeld.


Hopelijk hebben jullie ook zo'n heerlijke vakantie gehad! Wish I could go back, x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten