30 mei, 2013

Update!

Hoi, long time no see. Dat komt omdat ik druk ben met school, en dan vooral met een stage zoeken. Na de zomervakantie moet ik 5 maanden full time stage lopen. Ik ben op zoek naar een marketing/communicatie stage bij een leuk bedrijf of merk maar het loopt allemaal niet zo soepel dus: tips zijn van harte welkom!

Daarnaast ben ik druk met mijn laatste opdrachten van dit blok. We hebben één heel leuk vak: Customer Media Magazine. We moeten een relatiemagazine helemaal zelf maken voor een fictief hotelketen. Afgelopen dinsdag heb ik met mijn redactie foto's gemaakt bij Slot Zeist. Het was echt een geslaagde dag met heerlijk weer en mooie foto's als resultaat. Volgende week ga ik naar de Heineken Experience voor het vak Corporate Communicatie: big like!

Qua shoppen heb ik niet stil gestaan. Vorige week heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en een Sony Reader gekocht. Ik was heel erg aan 't twijfelen of ik een eReader of tablet moest kopen. Uiteindelijk heb ik besloten nu een eReader te kopen en verder te sparen voor een tablet zodat ik deze later kan kopen. Afgelopen vrijdag ben ik naar de Primark geweest. Ik heb wat sieraden, een short en een t-shirt gekocht. Vandaag ben ik ook even de stad in geweest, ik heb nieuwe witte Allstars gekocht en een heel mooi Nude Eyeshadow Palette van Catrice.

Ik hoop dat jullie zo weer up-to-date zijn! Veel liefs, xGeen opmerkingen:

Een reactie posten