06 juli, 2012

Little bit of everything

Hola! Dit is een mixed-up berichtje.

Ten eerste: ik heb m'n propedeuse gehaald! Aaaaah. Ik was zo blij toen ik het laatste cijfer van m'n herkansing binnen kreeg! Wat een heerlijk gevoel om gewoon over te zijn naar jaar 2 met de gedachte dat ik volgend jaar niets opnieuw hoef te doen, lekker beginnen met een schone lei. Ik vraag me af wanneer de propedeuse-uitreiking is, ik denk in het nieuwe schooljaar.

Ten tweede: ik ben mijn kamer aan het schilderen. Niet de slimste tijd van het jaar om je kamer te gaan schilderen, maar dan is het gelijk een goede workout (haha). De grootste muur van m'n kamer was donkerbruin en dat maakte mijn kamer vrij donker, dus wilde ik een soort camel/taupe bruin.. alleen dit is niet echt de kleur dat het uiteindelijk geworden is (helaas). Ik denk dat ik eerst maar de hele muur moet schilderen voordat ik besluit of er nog een ander kleurtje over heen moet.

Verder heb ik heel erg veel zin in de vakantie en ben ik nog een beetje op zoek naar zomeroutfits. Ik ga eerst 2 weekjes met m'n ouders mee naar het Gardameer in Italiƫ, daarna nog een weekje naar m'n vriend zijn ouders die op Elba (eiland bij Italiƫ) zitten. Lekker 3 weekjes er tussen uit, heerlijk. Al wil ik volgend jaar wel graag zelf op vakantie!!

Zijn jullie ook lekker bezig  in de vakantie? Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten